Zvýhodněné balíčky, program pro děti

Dokážeme komplexně zajistit Vaši akci. V případě větší dodávky dokážeme nabídnout výrazně výhodnější ceny. Rozloží se totiž cena dopravy, přípravné práce, rekvizity. Níže překládáme ukázky nejběžnějších kombinací , které pro zákazníky realizujeme. Není vždy úplně jednoduché vymyslet vhodný program. Nechte to na nás. Prostě nám zašlete částku, kterou jste schopni do realizace investovat a my Vám sestavíme program, který se do této částky vejde.

Realizace dětského dnu: moderování 2 osoby (soutěží s dětmi), 1 osoba ozvučení, aparatura, bublinkové show, malování na obličej, dětské koutky, výrazná úspora - orientační cena za kompletní zajištění 6-10 000,- Kč podle rozsahu.

Program na karneval: moderování 2 osoby (soutěží s dětmi), 1 osoba ozvučení, aparatura, bublinková show - orientační cena za kompletní zajištění 5 - 6000,- Kč

Skákací hrad + dětský koutek: velmi žádané a levné řešení programu na dětské akce. Nejčastěji aplikujeme skákací hrad + dětský koutek s tvarovacími balonky, plackováním, malováním na obličej atd, úspora spočívá zejména v cestovních nákladech (jedeme jedním vozem) a nízkým nákladem na dětský koutek. Získáte tak dvě stanoviště za jednu cenu.

Program na klíč: chcete pouze poradit a vymyslet program a vše ostatní zajistíte vlastními silami ? Vymyslíme Vám program či soutěže na vaši akci (v ceně přehledné zpracování písemné dokumentace)

Skákací hrady: Při pronájmu dvou skákacích hradů najednou ušetříte až 20% nákladů a získáte obrovskou kapacitu pro malé i velké děti. Vhodné na akce venku i ve vnitřních prostorách (sokolovny, haly)

Skákací hrady pro školy a školky: Domluvte se více škol či školek na jedno dopoledne / odpoledne a náklady na provoz se Vám rozloží. Zároveň Vám nabídneme lepší cenu.

Zajištění obecní akce, zajištění firemní akce: ozvučení akce reprodukovanou hudbou 1 zvukař + 1 moderátor, párty stany, skákací hrady. Cena dle rozsahu, výrazná úspora na montážních a dopravních nákladech. Více věcí, nižší cena.

Další ukázky připravujeme